cine suntem

ÎMPĂRTĂȘIND ACEEAȘI PASIUNE

O comunitate de avocați și specialiști, cu legături aproape peste tot, cu o mare pasiune de a ajuta cu mai mult decât un sfat legal.

Oamenii spun că putem să ajutăm. Cum? Lucrând îndeaproape cu tine, asigurându-ne că sfaturile noastre legale ajung acolo unde trebuie să fie, cât mai ușor posibil.

Pop si Asociatii

Filozofia NOASTRĂ

Tratăm fiecare client cu respect și profesionalism. Ne asigurăm că suntem pregătiți să răspundem întrebărilor clienților și să le oferim soluțiile juridice adecvate. Suntem preocupați de schimbările din domeniul dreptului și urmărim dezvoltarea tehnologică și legislativă pentru a putea oferi soluții adaptate. Dorim să construim și să întreținem relații durabile cu clienții noștri prin ceea ce facem, respectând și promovând principiile etice corecte și legile aplicabile în practica noastră juridică.

ISTORIA NOASTRĂ

În 1999, am început ca o firmă mică de avocatură specializată în practicarea unui singur tip de drept - dreptul comercial.

Astăzi, Pop și Asociații este prezentă pe piața juridică din România cu o ofertă de servicii juridice complete. Oferim consultanță și asistență juridică clienților din toate categoriile sociale, de la persoane fizice până la companii și clienți internaționali.

Pentru a afla mai multe despre cum lucrăm cu clienții noștri, vă rugăm să aruncați o privire la broșura noastră "Împreună". Îți mulțumim pentru timpul tău care ne menține online și în creștere.

Our goal

Scopul nostru este să oferim încredere în viitor

"Încrezător în viitor" este sloganul nostru.

Ne străduim să dăruim clienților noștri încredere într-un viitor mai bun, prin soluții juridice de o înaltă valoare profesională, valoare care are la bază angajamentul nostru continuu pentru integritate și responsabilitate.

Valorile noastre

Acestea sunt valorile noastre fundamentale pe care ne bazăm întreaga activitate.

Încredere
Este temelia oricărei relații. Angajații și avocații firmei sunt dedicați cauzei lor și dau tot ce au mai bun pentru a obține rezultatele dorite.
Mai puternici împreună
Servicii de înaltă calitate, folosind metode profesionale și tehnici de ultimă oră, sunt puse impreuna de mai mulți avocați și specialiști.
Responsabilitate
Toți angajații și avocații firmei sunt responsabili de ceea ce fac și își asumă răspunderea pentru acțiunile și deciziile luate.
Integritate
Abordarea profesională în relațiile cu toate persoanele implicate, fie că sunt clienți sau alte persoane din cadrul firmei, este un dat.