consultanta

Consultanță

Suntem familiarizați cu dificultățile cu care se confruntă mediul de afaceri azi.

Ascultăm, punem întrebări și ne facem timp pentru afacerea ta.

Oferim sfaturi comerciale și pragmatice, care să-ți permită să rămâi concentrat pe ceea ce contează cel mai mult - afacerea ta.

Folosim cea mai recentă tehnologie juridică pentru a crește eficiența tranzacțiilor și experiența pentru clienții noștri. Utilizăm baze de date online, reducând astfel timpul de producere, redactare și revizuire a documentelor.

litigii

Litigii cu profesionistii

1. Neglijență profesională: Aceasta este o acțiune în care un profesionist este acuzat că a îndeplinit un serviciu sau a oferit o recomandare în mod neprofesionist sau a efectuat o greșeală care a avut ca rezultat daune pentru client. Exemplu: medicul nu a observat anumite simptome ale unei boli care au dus la o boală mai gravă. 2. Fraude de asigurare: Acestea sunt litigii în care un profesionist în domeniul asigurărilor este acuzat că a înșelat un client prin vânzarea unui produs care nu se potrivește cu nevoile sale sau prin ascunderea de informații importante.
alte

Alte materii

Avocatul specializat în alte materii poate acoperi o gamă largă de cauze, inclusiv dreptul comercial, dreptul financiar, dreptul public, dreptul mediului, dreptul familiei și dreptul internațional. Acesta poate fi implicat în litigii, contracte, investiții, tranzacții comerciale, litigii de apărare a mediului și litigii de familie.

Saeedeh BIRJANDI

I am Saeedeh. As we represent numerous charitable foundations as well as charities with a national profile, we thoroughly understand the needs of not-for-profit organisations. Many of our team also do volunteer work, so we can see issues from both sides of the desk. I will be there to support you, give clear advice, and answer any questions you have in a prompt, professional manner. I offer charities legal services that make life simpler, thus enabling you to concentrate on what you do best: providing key services and amenities.

Saeedeh Birjandi - Pop si Asociatii