Despre noi

Cine suntem

Pop și Asociații (P&A) este o societate românească independentă de avocatură ce oferă servicii corporatiste, tranzacții și litigii, fuziuni și achiziții, arbitraj, într-un mod eficient din punctul de vedere al timpului și a costurilor, pe baza unei perspective strategice și practice.

Pentru furnizarea unui serviciu internațional unitar pentru clienții noștri, colaborăm îndeaproape cu alte companii independente de vârf din întreaga lume și ne alăturăm celor mai cunoscute rețele internaționale în domeniu.

Practica P&A se bazează pe următoarele valori fundamentale: strategie și agilitate, dedicare și tenacitate,  inovare și antreprenoriat, respect pentru oameni și integritate.

Combinăm experiența și expertiza noastră pentru a atinge obiectivele clientului eficient, prompt, economic și cu continuitate.

Istoria noastră 

În 1999, am început ca firmă de avocatură de tip boutique specializată în practicarea unui singur tip de drept - drept comercial.

Apoi, am creat o firmă de avocatură, o firmă cu o locație deschisă publicului, care utiliza telecomunicații moderne pentru a opera și a furniza servicii clienților, cu cheltuieli mai mici decât firmele de avocatură tradiționale. Această structură cu costuri reduse ne permitea să facturăm clienții mai degrabă pe baza de costuri decât prin orele facturabile.

Apoi am încercat să facem un pas mare, să extindem serviciile noastre pe o altă jurisdicție și să avem un raport ridicat de rată orară pe avocat.

Mai târziu, pornind de la ideea că unii clienți se află în mai multe țări cu nevoi diferite, ne-am dezvoltat afacerea într-o firmă profesională "Full services", având secții specializate pe fiecare categorie de lucrări juridice.

Astfel, în timp ce majoritatea firmelor de avocatură se concentrau asupra profiturilor, oamenii noștri lucrează pentru pasiunea lor, pentru valoarea adăugată, nu pentru o rată orară mai mare.

Datorită acestui fapt, considerăm că societatea noastră este deosebită și tinde a fi o referință pe piața serviciilor juridice, în special pentru serviciile "pro bono". Pentru a afla mai multe despre cum lucrăm cu clienții noștri, vă rugăm să aruncați o privire la broșura noastră "Împreună".

Îți mulțumim pentru timpul tău care ne menține online și în creștere.

Ai mai putea fi interesat în:

Incluziune și Diversitate | Responsabilitate Socială | Premii & Acreditări.