Confidențialitatea Datelor și Securitatea Informațiilor

Data Privacy and Information Security

Oferim consultanță pentru o gamă largă de chestiuni, inclusiv politici și audituri privind confidențialitatea și securitatea informațiilor, precum și probleme legate de confidențialitatea angajaților. Legislația din ce în ce mai complexă, afectează modul în care organizațiile multinaționale colectează, gestionează, împărtășesc și utilizează date cu caracter personal.

Litigii Comerciale

Litigii Comerciale

Avocații noștri se concentrează pe strategiile de afaceri ale clienților noștri pentru a obține rezultate.

Indiferent dacă aveți nevoie de strategii creative de soluționare a litigiilor sau de arbitraj, de tactici inovatoare de negociere sau de îndrumare practică, vă oferim cele mai recente informații și soluții cunoscute, astfel încât să puteți acționa cu viteză și încredere.

 

Proprietate Intelectuala și Tranzacții Tehnologice

Technology Transactions and Commercial IP

Echipa noastră combină experiență în drept comercial, proprietate intelectuală, managementul litigiilor, anti-trust și probleme de reglementare într-o singură practică.

Având în vedere autoritatea recunoscută a avocaților noștri în domeniul finanțelor, recomandăm strategii și operațiuni tehnologice clienților în legătură cu tranzacțiile de fuziuni și achiziții, investițiile în capital privat și restructurare.