4. Insolvența activată: Aceasta se referă la o formă de insolvență în care debitorul se angajează să vândă activele sale pentru a plăti datoriile sale.
Restructurare

Restructurare

Discuta cu noi despre: Reorganizare și restructurare Fuziuni și achiziții pentru societățile în dificultate Piețele de capital și finanțarea în situații de criza și insolvabilitate Restructurarea financiară Opțiuni alternative în caz de insolvența potențiala Creșterea capitalului în situații de criză Structurarea finanțelor societății (împrumuturi și valori imobiliare, atragere resurse prin factoring) Reprezentarea creditorilor în insolvență
product teaser

Reprezentarea Debitorului și a Creditorilor

Pe de altă parte, știm la fel de bine să apărăm drepturilor creditorilor. Reprezentam creditorii la termenele de judecata în procedura insolventei, urmarind rapoartele de activitate, rapoartele lunare, rapoarte de distribuire, tabele de creante, intocmite  de administratorul/lichidatorul judiciar și formulam contestatii la actele de procedura intocmite. Echipa noastra a reprezentat comisii si grupuri ad hoc de creditori in cele mai apreciate proceduri de lichidare și reorganizare judiciară.

product teaser

Fuziuni și Achizitii Neperformante

Am oferit cosiliere în unele dintre cele mai mari și mai complexe falimente din Romania, incluzând cazuri numeroase ce au implicat vânzări complexe de active, asocieri în participațiune, acorduri de administrare. Datorită acestei experiențe, avem o postură avantajoasă pentru a sfatui clienții în legatură cu oportunitățile și provocările particulare operațiunilor comerciale efectuate cu sau de către companii în insolvență, în stare de faliment sau nou apărute.