Confidențialitatea Datelor și Securitatea Informațiilor

Data Privacy and Information Security

Oferim consultanță pentru o gamă largă de chestiuni, inclusiv politici și audituri privind confidențialitatea și securitatea informațiilor, precum și probleme legate de confidențialitatea angajaților. Legislația din ce în ce mai complexă, afectează modul în care organizațiile multinaționale colectează, gestionează, împărtășesc și utilizează date cu caracter personal.

Asigurări și Reasigurări

Insurance and Reinsurance

Echipa noastră îmbină cunoștințele de reglementare cu experiența vastă pentru a reprezenta clienții în proceduri complexe de litigii și arbitraj.

Costul litigiilor în domeniul asigurărilor - reprezentăm societățile de asigurări împotriva acțiunilor individuale și acțiunilor de clasă provocând creșteri ale costurilor ratelor de asigurare pentru polițele de asigurare de viață .

Litigii Comerciale

Litigii Comerciale

Avocații noștri se concentrează pe strategiile de afaceri ale clienților noștri pentru a obține rezultate.

Indiferent dacă aveți nevoie de strategii creative de soluționare a litigiilor sau de arbitraj, de tactici inovatoare de negociere sau de îndrumare practică, vă oferim cele mai recente informații și soluții cunoscute, astfel încât să puteți acționa cu viteză și încredere.