Insolvența și Reorganizarea Judiciara

Insolvența poate fi o procedură complexă, consumatoare de timp și energie pentru toți cei implicați, atât debitori cât și creditori. Avocații noștri în materie de insolventa apreciază acest lucru și fac ca acest proces sa fie cât mai ușor posibil.

800413
In Stock
  • Insolvența și Reorganizare
  • Insolvența și Reorganizare
  • Insolvența și Reorganizare
  • Insolvența și Reorganizare
  • Insolvența și Reorganizare

Details

Discută cu noi despre: Procedura de reziliere sau denunțare a contractelor in perioada de observatie Externalizarea resurselor Reorganizarea și restructurarea societăților Faliment Lichidare voluntara

Caracteristicile principale

Mai mult, prin intermediul companiilor noastre afiliate, oferim clienților servicii complete în etapa pre-insolvenței, în procedurile de prevenire, în deschiderea procedurilor judiciare și administrarea acestora, în reorganizarea judiciară, faliment, lichidare judiciară sau voluntară.

Utilizăm strategii de soluționare accelerată a dosarelor, de a lucra alături de practicieni în insolvență pe restructurări și reorganizări, precum și de a proteja foștii directori ai companiilor insolvabile de reclamațiile împotriva acestora și de a oferi consiliere administratorilor cu privire la disputele legate de datorii, precum și cedarea bunurilor sau a altor active.

Abordarea noastră constă în a asculta cu atenție, a lua în considerare circumstanțele specifice și de a colabora îndeaproape cu toate partile implicate in procedura, cu creditorii și directorii până când obiectivele au fost atinse.

Sfatul nostru este intotdeauna practic și pertinent. Înțelegem dinamica insolvabilității și ne mișcăm rapid și decisiv atunci când este cazul.

Specifications
Resolution
4 pagini
Type of panel:
Repezentare in instanta
Finish type:
Mat
Delivery Options
  • Free Shipping
  • 30 days return free of charge
  • Pick up at a bol.com collection point
  • Day and night customer service

Comments

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Esse quis ipsam ipsa eum, est officiis quisquam iusto nostrum repellat repudiandae soluta animi dolorum repellendus maxime placeat. Dicta ex maxime voluptatem.

Dicta ex maxime voluptatem. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Esse quis ipsam ipsa eum, est officiis quisquam iusto nostrum repellat repudiandae soluta animi dolorum repellendus maxime placeat.

Esse quis ipsam ipsa eum, est officiis quisquam iusto nostrum repellat repudiandae soluta animi dolorum repellendus maxime placeat. Dicta ex maxime voluptatem.