Reprezentarea Debitorului și a Creditorilor

De admin, 8 Mai, 2024

Pe de altă parte, știm la fel de bine să apărăm drepturilor creditorilor. Reprezentam creditorii la termenele de judecata în procedura insolventei, urmarind rapoartele de activitate, rapoartele lunare, rapoarte de distribuire, tabele de creante, intocmite  de administratorul/lichidatorul judiciar și formulam contestatii la actele de procedura intocmite. Echipa noastra a reprezentat comisii si grupuri ad hoc de creditori in cele mai apreciate proceduri de lichidare și reorganizare judiciară.

Vorbește cu noi despre: Restructurare finanaciară – reprezentăm creditori individuali și grupuri de investitori  Tranzacții cu creanțe de tip prioritar, subordonate sau finanțări  Oferte de creanțe cu randament ridicat Structuri de leasing avantajoase – consiliem debitorii în reorganizare. Titluri de valoare neperformante - reprezentăm clienții care cauta poziții de control în emisiuni de titluri nominale de către companii aflate în dificultate.

Subheader body

Companiile aflate în dificultate financiară ne aleg ca și consultanți pentru restructurare datorita capacităților noastre financiare și a angajamentului nostru de a crea valoare. Reprezentăm societăți și consilii de directori, inclusiv comitete speciale sau alte comisii, într-o varietate de industrii și jurisdicții, în timp ce acestea traversează crize financiare, ori în reorganizări și alte proceduri de insolvență.