Avocatura

By admin, 8 May, 2024

Cu o combinație neegalată de experiență în investiții, înțelegerea platformelor de creditare directă pentru cumpărare și deținere și concentrarea  asupra riscului de credit de bază, conducem în mod direct tranzacțiile de creditare și de finanțare de specialitate. Consiliem fonduri și creditori netradiționali care fac investiții directe în împrumuturi pe piața de mijloc pentru a oferi o abordare integrată în piața finanțării datoriei, restructurări și alte finanțări în situații speciale. << înapoi

By admin, 8 May, 2024

Lucrăm cu băncile, fondurile de împrumut și alți creditori, precum și investitorii financiari și companii cu privire la prelungirea și apariția oricărei forme de finanțare a datoriilor. De asemenea, suntem specializați în împrumuturi corporative, fie pentru scopuri generale de refinanțare, fie în situații speciale de criză în timp, de exemplu în situații de restructurare. Oferim, de asemenea, o gamă completă de servicii pentru creditorii privați și profesioniștii în domeniul insolvenței, prin sfaturi privind atragerea de fonduri, împrumuturile garantate și restructurarea.

By admin, 8 May, 2024

Îți vom oferi sfaturi simple și practice, care sunt relevante pentru afacerea și circumstanțele tale.

Confidențialitatea Datelor și Securitatea Informațiilor

Specialiștii noștri în protecția datelor, te pot sfătui cu privire la:

By admin, 8 May, 2024

Ce este proprietatea intelectuală? Termenul „proprietate intelectuală” (PI) acoperă o mare varietate de drepturi, inclusiv:

  • Drepturi de autor
  • Mărci comerciale
  • Drepturi de proiectare
  • Brevete
  • Informații confidențiale
  • Know how

Oriunde te afli în călătoria ta ca afacere, de la start-up-uri până la afaceri bine stabilite, avocații noștri în domeniul proprietății intelectuale te pot ajuta să-ți protejezi și să-ți exploatezi Proprietatea Intelectuală.

By admin, 8 May, 2024

Avocații specializați în Dreptul maritim și fluvial se ocupă de cazuri legate de activități de transport maritim și fluvial, precum și de regulile și procedurile comerciale care însoțesc aceste activități.

By admin, 8 May, 2024

Multe companii se orientează către practica noastră de Fuziuni și Achiziții pentru sfaturi de încredere privind structurarea, negocierea, documentarea și încheierea tranzacțiilor din întreaga lume. Activitatea noastră cuprinde întreaga gamă de tranzacții publice și private de fuziuni și achiziții.

By admin, 8 May, 2024

Atenția la detalii în afaceri este vitală. Avocații noștri în domeniul bancar și financiar lucrează la cele mai înalte standarde posibile, cu toate diligențele necesare obținerii succesului clienților noștri. Ai putea fi, de asemenea, interesat de: Drept Societar | Insolvență și Restructurare | Litigii și Arbitraj | Imobiliare | Taxe | Caritate .

By admin, 8 May, 2024

Practica noastră în domeniul imobiliar avansează o îndrumare critică a tranzacțiilor complexe pe piețele regionale. Investitorii imobiliari și creditorii au încredere în noi pentru a înțelege piețele și obiectivele lor de afaceri. Experiența noastră vastă include structurarea, negocierea și încheierea tuturor tipurilor de tranzacții de capital și datorii.

By admin, 8 May, 2024

Indiferent dacă creezi o platformă de comerț electronic complet integrată sau externalizezi întreagul departament de IT, te poți baza pe noi pentru a redacta documentația necesară și a negocia cu terți într-un mod eficient și profesionist.

Avem specialiști în tehnologia informației, înțelegem problemele reale cu care se confruntă companiile astăzi – probleme precum protecția și stocarea datelor, continuitatea afacerii și securitatea informațiilor.

Te putem ajuta să respecți reglementările aplicabile și acolo unde-ți oferim sfaturi, acestea sunt simple și fără jargon.

By admin, 8 May, 2024

Tranzacțiile strategice complexe necesită experiență, o bună judecată și soluții practice potrivite în semnarea de acorduri comerciale legate de abuzul de poziție dominantă pe piață. Îți suntem alături în obținerea de ajutoare de stat și obținerea autorizațiilor de la diverse autorități și îți oferim asistență și reprezentare privind aspecte de concurență în contracte de privatizări, achiziții sau fuziuni, franciză și distribuție.