who we are

SHARING THE SAME PASSION

A community of lawyers and specialists, with connections almost everywhere, with a great passion to help with more than just legal advice.

People say we can help. How? Working closely with you, making sure our legal advice gets to where it needs to be, as smoothly as possible.

Pop si Asociatii

Filozofia NOASTRĂ

Tratăm fiecare client cu respect și profesionalism. Ne asigurăm că suntem pregătiți să răspundem întrebărilor clienților și să le oferim soluțiile juridice adecvate. Suntem preocupați de schimbările din domeniul dreptului și urmărim dezvoltarea tehnologică și legislativă pentru a putea oferi soluții adaptate. Dorim să construim și să întreținem relații durabile cu clienții noștri prin ceea ce facem, respectând și promovând principiile etice corecte și legile aplicabile în practica noastră juridică.

ISTORIA NOASTRĂ

În 1999, am început ca o firmă mică de avocatură specializată în practicarea unui singur tip de drept - dreptul comercial.

Astăzi, Pop și Asociații este prezentă pe piața juridică din România cu o ofertă de servicii juridice complete. Oferim consultanță și asistență juridică clienților din toate categoriile sociale, de la persoane fizice până la companii și clienți internaționali.

Pentru a afla mai multe despre cum lucrăm cu clienții noștri, vă rugăm să aruncați o privire la broșura noastră "Împreună". Îți mulțumim pentru timpul tău care ne menține online și în creștere.

Our goal

Our goal EN

EN EN

Our values

These are our fundamental values on which we base our entire activity.

Integrity
abordarea profesională în relațiile cu toate persoanele implicate, fie că sunt clienți sau alte persoane din cadrul firmei.
Compassion
abilitatea de a vedea și înțelege sentimentele celorlalți și de a trata cu respect și empatie toți cei implicați în problemele juridice
Dedicate
angajații și avocații firmei trebuie să fie dedicați cauzei lor și să dea tot ce au mai bun pentru a obține rezultatele dorite
Responsibility
toți angajații și avocații firmei trebuie să fie responsabili cu ceea ce fac și să își asume răspunderea pentru acțiunile lor și deciziile luate
Excellence
angajații și avocații trebuie să ofere servicii de înaltă calitate, folosind metode profesionale și tehnici de ultimă oră, pentru a îndeplini obiectivele și a obține rezultatele dorite